Post by tosnusorouzins on Mar 6, 2022 7:50:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Manā Android S21 Ultra 5g ierīcē pastāvīgi tiek aizvērta piespiedu kārtā, esmu to pat vairākas reizes atinstalējis un atkārtoti instalējis.
Johnny Trigger - Sniper Game Action hkcb
Spēle ir diezgan atkārtota (nav daudz domāts par līmeņu izveidi un daudzveidību), taču mana lielākā sūdzība ir par visām reklāmām, kuras spēle liek jums skatīties. Starp KATRU līmeni ir reklāma (un līmeņi ir ļoti ātri). Daudz citu spēļu, kas netērē tik daudz laika.
Spēle ir ļoti patīkama, taču lielākā daļa reklāmu nepārtraukti avarē manu tālruni (Samsung galaxy 9 plus), un man tas ir jārestartē, lai ar tālruni varētu darīt jebko.
Man patīk spēle, bet reklāmas ir problēma. 1 reklāma vēlējās, lai es izmantotu savu PayPal kontu, lai pieprasītu 5 ASV dolāru kredītu. Kad es mēģināju lietot ne tagad vai vairs neredzu šo, tas man neļāva. Tāpēc man nācās aizvērt spēli, lai tiktu vaļā no reklāmas. Tas notika dažas reizes, tāpēc man bija jānoņem spēle un jāizdzēš tā.
Agrīnās stadijas, spēle ir kārtībā, misijas ir vienkāršas, interesē redzēt, kā tas izskatās vēlākās misijās.
Spēle ir jautra. Tomēr ir daudz papildinājumu. Kas no spēles atņem jautrību. Manuprāt, nav vērts spēlēt. Jūs pavadīsit vairāk laika, skatoties papildinājumus, nekā spēlējot spēli.
Sākumā es biju kā WHAAATTT, NEKĀDĀ KĀ!!!! Bet tagad pēc spēlēšanas ir gluži kā pirmajā spēlē, kad sāc, nevar apstāties. Man patīk stāsts, grafika, raksturs,,, ECT.2
Daudziem papildinājumiem!! Es saprotu, ka, lai būtu brīvs, jums ir jābūt dažiem papildinājumiem, bet pēc katras misijas jums ir jāpavada 10-15 sekundes! Izdzēsts
Pirmkārt, šī ir lieliska spēle ar lielisku ideju, bet es to spēlētu uz ātrāku un efektīvāku tālruni, ja jums ir vecs vai sākuma tālrunis, es neieteiktu spēlēt uz šāda veida tālruni, tiklīdz pirmais līmenis sāk spēli un tālrunis nereaģē, liekot jums restartēt tālruni, diemžēl man ir tālrunis ar ne pārāk labām tehniskajām specifikācijām, tāpēc es neiesaku šo spēli zemākas klases tālruņiem, bet noteikti ir vērts mēģināt
Jauka šaušanas spēle, un ir tik viegli šaut un šaut, kā arī palaist laiku, kad esi tukšs
Tā ir viena no labākajām spēlēm, ko esmu spēlējis. Es vienkārši tiešām tā ir viena no labākajām spēlēm, ko esmu spēlējis. Es vienkārši vēlos mazāk reklāmu, jo tā vienmēr ir daudz reklāmu un katru reizi, kad es spēlēju, ir reklāmas reklāmas reklāmas ļoti palīdzētu, ja jūs noņemtu sludinājumus, paldies
Tas ir tik nomākta. Spēle darbojas pilnīgi normāli. N pēkšņi tā lūdz piekļūt personas datiem. Tas nav godīgi. Jums pat nav noraidīšanas pogas. Tā jūtas kā krāpniecība
Johnny Trigger - Sniper Game অ্যাকশন oyd
Brīnišķīga spēle, taču reklāmu rādīšana katru reizi, kad noklikšķināt uz ekrāna, ir kaitinoša
Tas ir tik labi. Man ļoti patīk spēle, tā ir ļoti vienkārša un viegla, radoša šai spēlei ir bumba.
Jautra spēle, bet pārāk daudz papildinājumu. Starp katru līmeni ir viens, pēc tam jāskatās, lai palielinātu ieroču līmeni. Jums būs vairāk reklāmu nekā spēles laika. Citādi es varētu to novērtēt augstāk
Tā ir laba spēle, taču tā pārāk atkārtojas. Reklāma tiek rādīta katrā vai divās kārtās, tāpēc spēlēt nav patīkami.
Lieliska snaipera spēle... darbība ir tūlītēja... jautrības faktors ir augsts... ļoti intuitīvs.👍😊🤪
daudzu reklāmu atinstalēšanai. ne tikai daudziem, bet arī tad, ja mēģināt vairākas reizes pieskarties x veidam, lai aizvērtu reklāmas pēc to rādīšanas. Tas ir noziedzīgi. taisna BS. šiem puišiem vajadzētu uzspēlēt šīs spēles un h ok ur pirms brokastu bomžiem.
Varētu būt laba spēle, ja vien vairāk laika pavadāt, skatoties reklāmas, nekā spēlējot spēli. Turklāt stulbo mūziku nevar izslēgt.
Interesanta spēle. Notur jūsu uzmanību, pārāk daudz pievieno, ja ne tas būtu novērtēts daudz augstāk
The Secret Order 2: Masked Intent ایڈونچر ezuu
Jautra spēle, kas ir padarīta nespēlējama ar reklāmām. Ne tas, ka izstrādātājiem rūpēsies par klientu atsauksmēm, kamēr viņi saņems savu reklāmu naudu.
Gun ir sava veida lēns, un grafika varētu būt labāka, taču tā joprojām ir laba spēle.
Nevaru pārsūtīt spēli no sava vecā tālruņa, un man būs atkārtoti jāiegādājas versija bez reklāmām.
atkārtojas gandrīz tiklīdz sākat tāpat kā oriģināls. Viņi vienīgais, kas palīdz šim, ir tas, ka dažreiz sliktajiem puišiem ir droša vieta, kur skriet, un jums tie ir jānošauj, pirms viņi tur nokļūst.
Lieliski, diemžēl tajā ir papildinājumi no ļoti vājiem lietotņu veidotājiem, taču nav dārgi iegūt šos papildinājumus no ļoti trakiem lietotņu veidotājiem xD noteikti iegūstiet šo lietotni
Spēlei nav avārijas izlaišanas reklāmu, un man tā patīk vairāk
Nav izaicinājumu, atkārtojas spēle, ieroču jauninājumi ir bezjēdzīgi, ienaidnieki ir mēmi kā f***. Bet sākumā bija mazliet jautri.
Godīgi sakot, mani pārsteidza spēļu vienkāršība, izaicinošie mērķi un vispārējais baudījuma līmenis. Noteikti iesaku lejupielādēt šo spēli!
Viegls šāviens. Neskaitot papildinājumus un dažreiz ielādes trūkumu, ir diezgan viegli spēlēt.
Netērējiet savu laiku! Reklāma katru reizi, kad mainās misija. Reklāma aizņem ilgāku laiku nekā misija! Lieta ir tāda, ka viņiem ir vienalga, vai jūs atinstalējat, jo tagad viņiem ir jūsu informācija, ko pārdot reklāmdevējiem.
LABI! Es to nesaprotu, vai nav svarīgi saglabāt spēles progresu, lai sāktu no vietas, kur apstājāt/izgājāt. Tikko pārinstalēju spēli 350. līmenī, tagad esmu atgriezies 1. līmenī, mani joko, kāda jēga spēlēt vairs tik kaitinoši! #Google vai kāds cits, lūdzu, izlabojiet.