Post by tosnusorouzins on Mar 6, 2022 7:35:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Adventure: Mystery Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Adventure: Mystery Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк токенс ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Adventure: Mystery Game 2022 version ▞▞▞
Даћу 5 звездица ако решите проблем да је мој лик залиха на мосту и не може да гурне стену!!!!!
Ова игра вреди мање... Избрисао сам ову игру... Сада ћу ослободити само мак мак 🙏 Најбоља игра за сваког фф мак❤❤
Крађа података, моја адреса е-поште, моје информације са Фејсбука, моји Фацебоок пријатељи потпуно наметљиви и кршење моје приватности, могу отићи право у пакао
Лажна игра
👎🏻омг!!!
Игра није отворена. Грејање мреже за повезивање, али моја мрежа ради
Puzzle Adventure: Game Misteri Teka-teki fjc
Не ради 😂 Не преузимајте ову апликацију✋
Јоре писан апп ниа гелеух...
Супер игра вау даћу 5 звездица јер је ова игра луда
Ова игра не може да игра мој телефон
Стално ми говори да нисам повезан са интернетом, јер сам повезан, волео бих да испробам ову игру, али изгледа да постоји грешка у овој игрици
Игра за ученике трећег разреда
Хтео сам да пробам игру јер волим њихову другу Дигги'с Адвентуре. Игра се неће учитати, грешке при изгубљеној вези треба поново покренути и понављати. Деинсталирање/поновна инсталација и брисање кеша није успело. Волео бих да покушам поново када се поправи.
Ова невероватна игра
Кеисиин стари дом је најновији ниво?
Управо преузето, али не могу да га отворим. Надам се да то може поправити
😄😄😄 ти
Puzzle Adventure: Mystery Clue Slagalice tek
Puzzle Adventure: Mystery Clue Slagalice tek
Ок игра
👌
Концепт игре & ампер; графика је добра. АЛИ 1. Превише мрачно/мало да бисте видели неке трагове 2. СКУПО или ће вам требати године да победите. Потребна вам је енергија за СВАКИ потез. 1. неколико нивоа р ок, сваки потез траје 1е. На приближно 10. нивоу сваки потез узима 5е или више АЛИ годишњи начин зарађивања енергије повећава се у том односу. Чак и ако платите УС5, купујете 1500е што не може да заврши ниво. Ако одлучите да сачекате, годишњи максимални простор за складиштење је толико ограничен да пуну траку (око 100е) можете да урадите мање од 20 потеза. Ово је супер досадно.
Добро
Није могао ни да почне
Веома лепа и опуштајућа игра.Слатка прича и неке загонетке које покрећу мозак чине је заиста добром
Игра не почиње, чак и ја имам добру везу, али још увек остајем проверите везу, каква одвратна грешка
САМО ЗА ВРЕМЕ 🤣
Гм
Стално говори да сам проверио вашу везу, користим Ви-Фи
👍
оол
Одмах на почетку игре мој први утисак је: ко год да је написао дијалог ове игре није знао како се пише артефакт. "артефакт" и грамер је ужасан осим те занимљиве игре, надамо се да ће ова повратна информација помоћи у побољшању и доказу читања текста. Изгледало је као да је то дете написао. Разумљиво ново.
Није добро
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akcijske igre vac