Post by tosnusorouzins on Mar 6, 2022 7:19:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
to miłe
Fajne bez blenduw
Lubię rozgrywkę i grafikę i jest to naprawdę fajna gra, jeśli jestem na pokładzie
ok
Ta gra jest bardzo niesamowita, a wiele krzeseł w pracy jest zabawna
Uważam, że jest to jednocześnie urocze i zabawne! Dziękuję!!
Dobrze, ale co dalej w Seattle, nie mogę co!
Wow, bardzo fajna gra, jej funkcja jest niesamowita ✌✌✌
Straszna aplikacja! Musisz za wszystko zapłacić, a to tylko zarabianie pieniędzy.
Dobry na marnowanie czasu
My Factory Tycoon – Idle Game Simulation dhuj
Op
Gita
Od czasu awarii aktualizacji po ekranie powitalnym
Fajny pomysł, ograniczone dodatki, dzięki, ale wymaga więcej ścieżek modernizacji. Obecnie po prostu do powtarzania.
Zabawa dzięki łatwym informacjom
The Tiger RPG lah
Gra się ok ale gdy się gra, aby zobaczyć, że dużo rzeczy jest takie samo jak w grze ,,gwiazdy bijatyki " sklep wygląda na identycznie jak tam. I nwm co jeszcze napisać o tym ale jest troszkę nudna 😒😴 Ale ogólnie polecam bo może komuś się przypadło mi przypadło do gustu .🙄
To jest tak łatwe do kliknięcia i tak zabawne, że dałem mu 5 gwiazdek, jestem już na 3 m monety wow, właśnie zacząłem i już chciałbym, żebym mógł zrobić 10000000000000 gwiazd dla tej najlepszej gry
To świetna gra na zabicie czasu
KOCHAM TĘ GRĘ BARDZO BARDZO BO MAM BOOST I JEST BARDZO ŁADNA, KIEDY TRUKS JEST, ZANIM BYŁA TAK PEŁNA, A POD GÓRĄ BYŁA NAPISANA 50 MILIONÓW, JEST BARDZO ŁADNA, NALEŻY OCENIĆ JĄ NA 5 GWIAZDEK!!!!!! !!!!!!! PATRZ I BĄDŹ BEZPIECZNY, ale wymaga aktualizacji, ponieważ jest funkcja, która zostanie otwarta w wale 7, po prostu daje ci klejnoty tylko 1 raz, co powinno dawać klejnoty co 10 minut.
Jest świetny i sprawia, że dużo pracujesz
W porządku, powiedzmy, że to mnie zajmuje
Dobry
Brak fajnych
My Factory Tycoon - Idle Game સિમ્યુલેશન tlm
nigdy w to nie grałem
My Factory Tycoon - Klikkauspeli Simulaatio rgv
Myślę, że ta gra jest bardzo zabawna i po prostu będę się relaksować grając w tę grę przez 24 godziny na dobę
Fajna gra i bardzo czuję satyafakcję grając w nią
Nie ma dużo reklam i przyjemnie gra
👌👌.
Offline przez 11 godzin, wskocz, aby podwoić zarobki. Reklama nie ładuje się, blokuje grę, więc ponownie uruchamiam. Gra nie dała mi nawet 11 godzin pieniędzy w trybie offline, ponieważ zamknąłem grę. Stała 1 gwiazdka, dopóki nie zmienisz sposobu, w jaki gra to oblicza. Nie obchodziłoby mnie to, gdyby to nie była fabryka imprez. Więc teraz nie mogę niczego uaktualnić, ponieważ mam te same pieniądze, z którymi się wylogowałem. Dziękuję. Brak zarobków, jeśli nie dotkniesz x lub dwukrotnie z reklamą (próbowałem), ale biorąc pod uwagę, że się logujesz, jest STRASZNE.
Dobre
Za dużo reklam. Nie da się grać.
Zabij czas
Uwielbiam to
My Factory Tycoon - Klikkauspeli Simulaatio rgv
8 GBP za usunięcie reklam 😂😂 żart
W porządku. Bezmyślne stukanie i ulepszanie .. nie zabawa, tylko strata czasu